Asa faci cea mai gustoasa ciorba de vacuta! E ca la mama acasa!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 12:55

Aceasta reteta de ciorba este delicioasa si se prepara repede. Gustul este ca la mama acasa.

Ingrediente: Carne de vita fara os 475 g, morcovi 125 g, patrunjel radacina 150 g, telina 100 g, ceapa 150 g, ardei gras 100 g, varza alba 125 g, rosii 300 g, sare de lamaie, verdeata 1 legatura, fasole uscata 300 g, mazare 200 g.

Mod de preparare: Se portioneaza carnea, se opareste si apoi se spala cu apa rece. Se pune la fiert, in oala, cu putina apa si sare. Cand a dat in fiert, se spu­meaza, lasindu-se in continuare sa fiarba pe marginea plitei.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: