Asa faci o tigaie luna in 10 minute fara sa freci la ea, oricat de intarita ar fi mizeria! Arsura se desprinde singura, uite ce trebuie sa faci

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 feb 2018, 14:08

Cu siguranta ai fost nevoita cel putin o data sa freci extrem de mult la o cratita pentru a o aduce la o stare acceptabila.

Stiati ca puteti obtine un rezultat foarte bun printr-o metoda mult mai eficienta, fara sa depuneti niciun pic de efort?

Nu aveti nevoie decat de sucul de la o lamaie, aproximativ o jumatate de cana de apa oxigenata si un sfert de cana de bicarbonat de sodiu.

Amestecati foarte bine toate aceste ingrediente intr-un recipient pana cand obtineti o pasta omogena.

Acum, tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pasta pe tigaie, in zonele in care murdaria se curata foarte greu, si sa o lasati sa actioneze timp de 10-15 minute.

La finalul acestei perioade veti observa ca murdaria se desprinde efectiv singura. Curatarea va deveni astfel o joaca de copii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.