Asa faci omleta perfecta! Am descoperit trucul care o face delicioasa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:41

Ce trebuie sa fie o omleta delicata, cremoasa, cu o textura aerata, ajunge sa fie, de cele mai multe ori, o turta arsa si uscata.

1. Ouale trebuie sa fie batute bine, cu forta. Astfel, omleta va prinde aer si va capata volum. Amesteca-le chiar inainte de a le pune in tigaie.

2. Bate ouale fara sa pui smantana sau branza. Adaugandu-le, omleta nu va capata acea textura pufoasa, cum s-ar crede, din contra! Oul se va separa de lactate, iar in final vei obtine o omleta apoasa, dar arsa.

VIDEO Fa o omleta delicioasa cu doua ingrediente! E reteta unul chef de 3 stele Michelin!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

3.

Omleta trebuie sa fie gatita la... afla mai multe pe kfetele.ro!

 

 

Taguri: