''Așa iubire nu moare...'' Aleyna, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan? Fosta concurenta de la Casa iubirii și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare

Autor: Diana Tilă

Aleyna și Ștefan

Sursa: Instagram Melek Aleyna

Aleyna a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, imediat după ce a părăsit Casa iubirii! Iată ce a publicat bruneta pe Instagram.

În Gala de duminică, 17 martie, a emisiunii Casa iubirii, Aleyna și Marius au fost descalificați, după ce concurentul a dezvăluit că au încălcat regulamentul și s-au văzut în afara emisiunii. Totul a picat ca un trăsnet pentru Aleyna, care își dorea să rămână în Casa iubirii și să își continue relația cu Ștefan. Iată ce mesaj a publicat bruneta după ce a părăsit emisiunea.

Citește și: Aleyna, primele cuvinte după ce a fost descalificată din „Casa iubirii”, alături de Marius: „Nu pot să vă spun decât că vă mulțumesc”

Aleyna, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan? Ce a transmis fosta concurentă de la Casa iubirii

Aleyna a fost una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii. Tânăra a încercat de-a lungul emisiunii să stea în banca ei și să nu deranjeze pe nimeni.

Bruneta a încercat să se axeze pe relația ei cu Ștefan și să nu intre în conflicte. Însă, Marius i-a stricat planurile. 

În cadrul emisiunii Casa iubirii, Marius a declarat de mai multe ori că are sentimente pentru Aleyna și că aceasta ar simți la fel pentru el, dar refuză ca ei doi să fie într-o cunoaștere, pentru că ea este deja într-o relație cu Ștefan.

Cu toate acestea, Aleyna a negat declarațiile tânărului și a dezvăluit că acesta insistă fără ca ea să-i dea vreun semn că l-ar plăcea. 

Din nefericire pentru Aleyna, în ediția de duminică a trebuit să părăsească Casa iubirii, pentru că a încălcat regulamentul emisiunii, care interzice ca fetele și băieții să se vadă în afara competiției. Marius a venit cu dovezi care demonstrau că au ieșit împreună, astfel, cei doi au fost descalificați.

Aleyna regretă că s-a văzut cu Marius în afara emisiunii Casa iubii, deoarece nu mai poate să-și continue relația cu Ștefan. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la Casa iubirii a publicat un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram. Cel mai probabil acesta este pentru Ștefan. Aceasta a publicat un material video cu ea și fostul ei partener din Casa iubirii, din momentul descalificării, în care se poate observa că amândoi suferă. Ștefan este devastat de vestea că este descalificată, iar Aleyna izbucnește în lacrimi.

Mai mult, pe fundalul materialului video, Aleyna a decis să pună melodia lui Dan Bălan, "Oriunde ai fi". Mai exact, bruneta a ales doar anumite versuri, cel mai probabil pentru Ștefan, ca acesta să înțeleagă că sentimentele ei pentru el au fost adevărate: ''Am privit-o în ochi ultima oară/ Lacrimile curgeau, erau atât de amare/ Mă ruga sa n-o uit, simțea că-i ultima vară/ Iar eu îi spuneam așa: iubirea nu moare.''

Aleyna, mesaj de încurajare din partea unui bărbat

De asemenea, Aleyna a publicat și un mesaj de încurajare pe care la primit de la un bărbat. Acesta îi amintește ce fel de persoană este ea cu adevărat și că nu trebuie să se lase doborâtă, chiar dacă traversează o perioadă grea din viața ei.

Citește și: „Am dormit unul lângă altul, ne-am sărutat”. Aleyna și Marius și-au petrecut o noapte împreună și au încălcat regulamentul! Infidelitatea concurentei a fost demascată chiar în gală

"Dragă Aleyna, îmi găsesc cuvintele ponderate și respectuoase pentru a-ți transmite și ție un mesaj care să atingă cele mai profunde colțuri ale inimii tale în aceste momente dificile prin care treci. Privind în adâncul ființei tale, observ o eleganță și o forță interioară care te definesc ca ființă umană, și vreau să îți spun că admirația mea pentru tine este nemărginită. Realizez că traversezi răni și traume care nu sunt niciodată ușor de vindecat, și totuși, îți păstrezi un spirit cald și blând care radiază frumusețe și compasiune.", este o parte din mesajul pe care l-a primit Aleyna.