Asa nasa, asa fina! Mihaela Borcea si Diana Munteanu se inteleg de minune

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 mar 2024, 01:05

Cine nu si-ar dori o nasa ca Mihaela Borcea? isi rasfata fina cu orice ii pofteste inima. O adevarata doamna, cu o inima de aur!

Diana Munteanu e mandra nevoie mare de nasa ei, nimeni alta decat Mihaela Borcea. Cele doua se inteleg de minune, asa ca unde-i una e si cealalta! „Nasa e pentru mine bunatatea intruchipata !”, o lauda fina.

Decat sa se intalneasca prin oras, la cafea, cele doua prefera intalnirile eficiecte- la salonul Mihaelei, unde Diana nu rateaza niciun tratament!

Si cum vine vorba de produse de infrumusetare sau diete minune, Diana recunoaste ca se consulta tot cu Mihaela, cel mai la indemana specialist.

Si cum amandoua sunt mame, se sfatuiesc in tot ce tine de educatia copiilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In 2007, Mihaela si Cristi Borcea i-au nasit pe Claudiu Niculescu si pe Diana Munteanu, iar de atunci legatura dintre cei 4 a ramas la fel de vie, chiar daca nasul i-a spus adio Mihaelei in urma cu trei ani: „Si ea, dar si nasul sunt doi oameni deosebiti pentru noi.

Tinem foarte mult la amandoi, sunt intr-adevar niste parinti spirituali”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.