Asa nici ca l-ati mai vazut pe Christian Sabbagh! Jurnalistul si-a sarbatorit ziua de nastere in frumoasa familie Kanal D Romania

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Va aratam latura sensibila a celui mai neinfricat om de televiziune. De ziua lui, Christian Sabbagh a avut parte de surprize una si una.

Asa cum se cade intr-o familie mare si frumoasa, toti i-am fost alaturi la petrecerea organizata in redactia Stirilor Kanal D.
Si, daca atunci cand pleaca in misiuni periculoase, pe care le vedeti la emisiunie „Sabbagh in actiune”, Christian este incarcat de curaj, iata ca, in fata fetitei lui, se topeste.

Emotii si bucurie am vazut astazi pe chipul celui mai neinfricat prezentator al momentului. O fi ziua lui, insa Christian Sabbagh este tot cu gandul la reportajele spectaculoase pe care vi le pregateste in fiecare sambata, de la 21:30: „Le multumesc tuturor telespectatorilor pentru simplul fapt ca

ma urmaresc si au incredere in mine! Le multumesc, de asemenea, celor care mi-au scris pe pagina de Facebook si mi-au urat "La multi ani!". Si nu uitati sa urmariti sambata seara "Sabbagh in actiune", pentru ca veti vedea o ancheta iesita din comun!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana

atunci, insa, Christian Sabbagh a fost prins in farsa anului, chiar de ziua lui! Vedeti totul, in aceasta seara, la cea mai urmarita emisiune a noptii, Wowbiz.