Asa scapi de problemele de ficat in doar 7 zile! Bautura care il regenereaza complet, e 100% naturala, uite ce este in pahar

Autor: B.M.
Actualizat: 27 nov 2017, 12:16

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, avand mai multe functii vitale.

Printre acestea se numara: functia de stocare a sangelui, functia de filtrare si purificare a sangelui, functia de a neutraliza substantele toxice care ajung in organismul nostru dar si functia de a depozita minerale si vitamine, in special vitamina B12.

In consecinta imbolnavirea ficatului nu reprezinta deloc un lucru bun. Exista insa o metoda simpla si eficienta prin care acesta poate fi regenerat in termen de doar 7 zile.

Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati acasa asa numita drojdie rosie: aveti nevoie de 100 de grame de stafide, 200 de grame de zahar, doua linguri de faina si 700 de grame de sfecla rosie.

Adaugati toate ingredientele intr-un borcan de 3 litri pe care trebuie sa il umpleti cu apa calda. Acoperiti borcanul cu un tifon dupa care depozitati-l intr-un loc intunecat si racoros timp de o saptamana.

Dupa aceasta perioada amestecul rezultat poate fi folosit: se consuma 3 sau 4 linguri de 3 ori pe zi, inainte de masa. Dupa numai 7 zile ficatul va fi regenerat si veti observa ca starea de sanatate s-a imbunatatit dramatic.

Trebuie totusi sa tineti minte ca acest leac nu inlocuieste medicul. Daca nu va simtiti bine in continuare mergeti la un control de specialitate.