Asa se fac cele mai bune jumari de porc pentru Craciun

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 15:10

Jumari cu bere delicioase perfecte ca aperitiv la o masa traditionala.

Iata o reteta simpla:

Ingrediente:
1 kg slanina cu carne
sare
200 ml bere neagra

Mod de preparare:
1. Slanina se taie cuburi si, impreuna cu berea, se pune intr-un vas sa se topeasca.
2. Dupa ce s-a topit, jumarile se scot pe servete de hartie, iar untura rezultata se arunca, conform unica.ro.
3. Se presara jumarile cu sare numai dupa ce s-au racit.

Citeste mai multe retete pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: