Asa se face legatura intre pamant si cer! Povestea preotului care organizeaza concursul international de batut toaca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:52

Sunt deja aproape zece ani de cand parintele Smadu a realizat ca batutul toacei poate avea si alt rost decat acela de a imparti timpul dupa ceasurile de rugaciune, in asezamintele monahale.

Ce nu se vede, e in suflet. Ce se vede tot bucurie pentru suflet aduce: o nemaintalnita dorinta de-a scoate din anonimat aceasta- poate pentru multi banala- scandura de lemn, in fapt primul instrument muzical desavarsit pe Pamant.

 

"Capitala international a cantecului de toaca", asa este recunoscuta, de cativa ani incoace, urbea de la poalele Fagarasului.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Parintele

Octavian Smadu a infaptuit "minunea". A a adus copiilor bucuria de a-si descoperi in suflet o pasiune vie pentru o muzica dumnezeiasca.

 

Intreaga poveste o urmariti, pe larg, sambata, numai la" ASTA-I ROMANIA!".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.