Asa se gateste mielul in Marginimea Sibiului, Raiul afumaturilor din Romania! Pe cat de simpla pare reteta, pe atat de gustos este rezultatul

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

George Mihai a ajuns in Rai! In Raiul bucatelor bune din Marginimea Sibiului.

La Rasinari, gustul afumaturilor traditionale se impleteste cu cel al fripturilor macelaresti autentice, intr-un festin pe cat de bun, pe-atat de simplu. Cuierul romanesc, ticsit cu afumaturi fine, cu gust bogat si culori imbietoare, se impleteste de minune cu restul probei bunastarii sibianului. Pastrama de vita, sunca de porc de mangalita sau "slanina regelui", toate produse natural, incanta si cele mai exigente papile gustative.

Gazdele ne-au ospetit cu un miel gatit dupa traditia locului, cu ingrediente simple, sare, boia, vin, usturoi sau piper, care se combina sub bagheta bucatarului pentru a elibera miresme neasteptate in

farfurie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va poftim, asadar, la o cina romaneasca de basm la "Tara-n Bucate"!