Asa se salveaza PISICI in Rusia! O sa ramai SOCAT cand o sa vezi cum au adus pe pamant pisica, din varful unui copac

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:22

Pe pagina de Facebook "Cat Lovers" a fost postata o inregistare din timpul unei operatiuni de salvare, facuta in stil "rusesc".

Pompierii sunt chemati in toata lumea de iubitori de animale pentru a salva pisici care nu mai pot cobora din copaci inalti, insa in Rusia operatiunea de salvare a felinei e, mai degraba, o tortura.

La inceput, un pompier incearca sa arunce cu o sticla cu apa inghetata in pisica, pentru a o da jos din copac, apoi foloseste o sfoara pentru a misca copacul, in timp ce mai multe persoane tin o patura, pentru a prinde pisica, daca aceasta va cadea.



Pisica rezista in copac, asa ca pompierul-erou face rost de un topor, cu care incepe sa taie copacul, la propriu. Acesta cade pe liniile de curent din apropiere, care electrocuteaza pisica. Din fericire, felina supravietuieste, dar, probabil, si-a pierdut vreo 4-5 vieti din cele 9 disponibile la nastere.

Urmareste toata operatiunea, in videoclipul de mai jos:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Posted by Cat Lovers on 10 Noiembrie 2015