Asa treceri de pietoni nu ati mai vazut! Cine le-a gandit?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Am mai vazut treceri de pietoni care duc anapoda. Dar ca la Iasi, parca nu e nicaieri.

Ca sa ajungi in siguranta pe partea cealalta a drumului, treci printr-o adevarata aventura. O zebra ca aceasta rar ne este dat sa vedem. Priviti imaginile ca sa vedeti si dumneavoastra unde se opreste!

Trecatorii sunt indignati: "N-au ce cauta acesti copacei aici! Venim pe trecere si pe unde vreti sa ma duc, cu fata in …?".... in gardul viu! Acolo se opresc pietonii cand ajung la capatul zebrei!

Cei care traverseaza regulamentar aceasta strada intens circulata sunt nevoiti sa faca brusc dreapta.

Daca am respecta regulile de circulatie pentru pietoni, am avea de infruntat un gard viu, prin care, daca te hotarasti sa treci, te alegi nu doar cu zgarieturi, ci risti sa-ti rupi si hainele.

Pana la urma, un domn a incercat sa respecte normele si s-a luptat cu crengile tari si tepoase. Dar nu credem ca va mai repeta vreodata gestul: "E urat, e foarte urat! Daca mai sunt cu sotia, cu un copilas, ce fac?! Iau copilul, pe sus, prin aer? Nu, nu".


Am anuntat primaria despre anomalia rutiera din oras si am primit in schimb... o promisiune: "odata cu campania de curatenie de primavara, vom interveni in toate zonele in care vegetatia incurca circulatia, atat pe trotuar, cat si in zonele din intersectii".

Nu doar Iasiul se mandreste cu o asa minune rutiera, ci si Capitala! Zebra Bucurestilor nu duce in trotuar, ci in… panselute! Timisorenii parca ar fi actori in aceeasi comedie! Zebra care le da dureri de cap e chiar in buricul targului, iar cine se incumeta s-o calce pana la capat, are parte de-o surpriza.


Un lucru e cert! Aceste zebre au fost trasate la voia intamplarii! Daca unele au fost sterse sau mutate, altele continua si acum sa le dea batai de cap trecatorilor.
##VIDEO105904##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.