ASCENSIUNEA Elenei Udrea. Uite cum a evoluat blonda pe scena politicii romanesti!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Din “Papusa Barbie” de la Parlament, Elena Udrea s-a transformat intr-o femeie puternica si eleganta, care parea de neinvins!

In timp a cunoscut o vizibila ascensiune pe toate planurile! Acum 10 iesea in evidenta prin decolteurile prea adanci si tinutele prea vulgare! Nu avea un stil vestimentar bine definit, machiajul lasa de dorit si iubea rozul. In 2005, tanara aspiranta a devenit cunoscuta dupa ce a cazut in capcana lui Robert Turcescu. Vocea ii tremura, a parut nesigura pe situatie si a crezut ca va eclipsa cu rochia si taiorul roz sau cu unghiile lungi si aurii.

Asa si-a facut intrarea in scena! Ce a urmat reprezinta o transformare vizibila!

De-a lungul timpului a reusit prin farmecul ei sa obtina importante functii in stat. Odata cu avansarea ei in politica, discursul a fost mult mai formal, Elena Udrea a devenit din ce in ce mai pregatita pentru a face fata oricarei situatii.

Schimbarile din cariera au impus si un nou stil vestimentar! Daca inainte era criticata pentru ca purta fuste scurte, acum toata lumea i-a scos ochii pentru ca de multe ori a dat dovada de snobism! Elena Udrea nu iesea din casa fara

sa poarte macar un accesoriu scump.

Fie ca bea apa de la izvor, fie ca mananca branza, mici sau gateste doar de dragul de a promova frumusetile Romaniei, Elena Udrea chiar si in acele momente epateaza prin tinute sau accesorii!

##VIDEO132656##

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

Taguri: