Asemănarea dintre ele este izbitoare! Pe una o vedem la televizor, iar cealaltă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Marin

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 30 iul 2022, 19:20
Cum arata sora Andreei Marin
Sursa: Instagram

Deși o vedem tot timpul pe micul ecran, iar povestea ei de viață este impresionantă, puțini sunt cei care știu că Andreea Marin are și o soră, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

Prezentatoarea Tv este bine cunoscută pentru activitățile sale în spațiul public, dar și pentru căsniciile eșuate cu bărbați celebri, însă, există detalii neștiute despre viața ei de familie, precum  faptul că mai are o soră și un frate vitreg. Sora vedetei îi seamănă izbitor de bine, însă aceasta nu are nicio treabă cu viața publică, ori cu lumina reflectoarelor. 

Cum arată sora Andreei Marin? 

Cristina Chiser, sora Andreei Marin, este o blondină frumoasă care are mare succes în domeniul afacerilor. Asemănarea dintre ea și vedetă este izbitoare. Cele două sunt în relații foarte bune și se înțeleg de minune. Acestea mai au și un frate vitreg.

Cu toate acestea, deși este extrem de frumoasă, sora Andreei nu și-a dorit să aibă de a face cu viața publică și nici să apară pe micul ecran, a preferat să se lanseze în lumea afacerilor, alături de soțul ei.

Zâna și Cristina, sora ei, au avut dintotdeauna o relație foarte strânsă, mai ales că au trecut printr-o pierdere cumplită când erau mici, mama lor a murit într-un accident de mașină.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

După moartea mamei lor, tatăl s-a recăsătorit de două ori.

Timpul a trecut, iar Andreea și Cristina se declară două femei împlinite și realizate, sunt soții și mame. Amândouă au fiice și sunt extrem de mândre de asta.

De fiecare dată când are ocazia, vedeta își laudă sora mai mică cu cinci ani. Ceea ce este foarte interesant, este faptul că între fiica Andreei și fiica Cristinei este aceeași diferență de vârstă.

”Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună „ca fetele” și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și

ghidușii. (…) Avem domnișoare cu acte în regula, ce să mai vorbim”, a spus Andreea pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, dezvăluiri inedite aseară, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: “Am fost descurcăreață!”