Ashton Kutcher a cerut oficial divortul de Demi Moore

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:18

Ashton Kutcher a depus la Curtea Superioara din Los Angeles, actele prin care cere divortul de actrita Demi Moore, la peste un an de cand cei doi s-au despartit.

In documentele oficiale, Ashton Kutcher, in varsta de 34 de ani, mentioneaza drept cauza a divortului "diferente ireconciliabile". De asemenea, aceleasi documente arata ca actorul nu doreste ajutor financiar din partea actritei, dar nici nu refuza sa ii acorde acesteia un eventual sprijin financiar.

Demi Moore, in varsta de 50 de ani, si Ashton Kutcher s-au despartit in noiembrie 2011, dupa ce o femeie din San Diego a declarat ca ar fi avut o relatie trecatoare cu actorul.


Ulterior, Kutcher a angajat-o pe celebra avocata Laura Wasser, specializata in divorturi. "Cu mare tristete va anunt ca am decis sa inchei casnicia mea de sase ani cu Ashton Kutcher", a spus Demi Moore intr-o declaratie facuta publica la momentul despartirii dintre cei doi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?