Ashton Kutcher își închiriază casa de oaspeți gratis, pe Airbnb. Ce trebuie să faci dacă vrei să dormi în locuința din Santa Barbara

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 aug 2023, 13:16

Ashton Kutcher își închiriază casa de oaspeți gratis, pe Airbnb

Sursa: Facebook Ashton Kutcher and Mila Kunis

O noapte de vis în casa unor cunoscute vedete cunoscute la nivel internațional poate deveni realitate după anunțul făcut de Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Ashton Kutcher și Mila Kunis sunt actori recunoscuți la nivel internaționali, apreciați pentru talentul lor, dar și pentru relația frumoasă pe care cei doi o au, iar aceștia își doresc să își împărtășească viața lor de vedete cu persoanele ce îi apreciază, închiriindu-și casa de oaspeți pe gratis.

Citește și: Mila Kunis si Ashton Kutcher, FERICITI ca primul lor copil a venit pe lume! Vezi daca au o fetita sau un baietel

Cum arată casa de oaspeți închiriată de Ashton Kutcher pe Airbnb

Ashton Kutcher și Mila Kunis au făcut ceea ce puține persoane publice au curajul să facă, mai exact să își împartă casa de vacanța cu fanii lor. Casa lor de oaspeți a fost prezentată pe pagina celor doi de Instagram, iar se estimează că aceasta valorează 10 milioane de dolari.

Locația de vis este poziționată pe plajă, în Santa Barbara.

Casa de oaspeți pe care cei doi o au în Santa Barbara are șase dormitoare și șase băi, de 3.100 de metri pătrați. Această locuință reprezintă casa copilăriei pentru fiica lor Wyatt Isabelle Kutcher, în vârstă de opt ani, și fiul lor de șase ani, Dimitri Portwood Kutcher. Casa de pe plajă are trasee de drumeții în apropiere, cu vederi panoramice superbe. 

Persoanele ce decid să meargă în casa celor doi actori se vor bucura și de o întâlnire cu ei, aceștia vor fi acolo pentru a se asigura că au tot ce este necesar pentru un sejur plin de distracție la plajă. Aceștia îi anunță pe viitorii oaspeți să nu facă poze și filmulețe fără să vorbească cu ei mai întâi, să vină cu suficiente haine de schimb la ei și să suporte foarte bine căldura deoarece casa nu are aer condiționat sau mașină de spălat vase. 

„Vibe-ul relaxat și litoralul frumos este ceea ce ne-a atras către această bijuterie de pe litoral. Cu plaje uluitoare la doar câteva minute de casa noastră și un sentiment general de comunitate care ne întâmpină cu fiecare vizită, nu există un loc mai bun pentru a petrece un weekend”, au scris ei, potrivit hola.com.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce este vasculita, boala autoimună cu care se confruntă actorul Ashton Kutcher, starul „Doi bărbați și jumătate”

Care este povestea de dragoste dintre Ashton Kutcher și Mila Kunis 

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 1998, în timp ce aceștia filmau un serial cunoscut, iar deși cei doi au făcut un cuplu în respectivul serial, în viața reală cei doi au avut nevoie de mai mult timp să se cunoască și să se îndrăgostească.

Cei doi au avut momente romantice în serialul jucat împreună, iar deși Mila a recunoscut că acesta i-a atras atenția, actorul a ajuns să se căsătorească cu Demi Moore. 

Deși totul părea că este doar lapte și miere, după șase ani de căsnicie, au decis să divorțeze. După doar un an în care Ashton Kutcher a învățat iar să se bucure de burlăcie, actorul s-a întâlnit cu Mila Kunis la Globurile de Aur din 2012. Aproximativ o săptămână mai târziu, Kutcher l-a invitat pe Kunis la petrecerea sa de inaugurare la casa lui din Hollywood Hills. 

În luna aprilie a anului 2012, relația celor doi a trecut la pasul următor, astfel Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au mutat împreună, iar doi ani mai târziu, Kutcher i-a cerut lui Kunis un inel cu diamante evaluat la 260.000 de dolari, pe care actrița îl păstrează într-un seif, fiind înlocuit de un inel de doar 90 de dolari.

După logodna lor, Mila Kunis a anunțat că așteaptă primul ei copil alături de actorul Ashton Kutcher, întâmpinându-și fetița pe lume la data de 1 octombrie 2014. La data de 4 iulie 2015, aceștia s-au căsătorit oficial, iar în următorul an, cuplul și-a întâmpinat al doilea copil împreună, un băiețel.

Citește și: Metoda inedita prin care Ashton Kutcher si-a dat seama ca ii plac femeile. Fanele, in stare de SOC cand l-au vazut asa!

 

Taguri: