Asiana, dezamagita de atitudinea distanta a Gratielei, dupa plecarea lui Bogdan Vladau de la "Survivor Romania"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut concurenta Elenei Ionescu, colega sa de echipa!

Author: D.I.
Actualizat: 15 feb 2020, 20:56

Nominalizarile repetate au inceput sa le apropie din ce in ce mai mult pe Asiana si Elena. Iata ce si-au spus cele doua, departe de ceilalti colegi de echipa.

Saptamana trecuta, jocul individual de protectie, la Faimosi, a fost castigat de Cezar Juratoni si de Ana Maria Pal. Concurentii echipei rosii s-a vazut iar in postura de a-si trimite, in fata publicului, spre eliminare, trei colegi de echipa: Bogdan Vladau, votat de echipa, Asiana Peng, de Cezar Juratoni, si Elena Ionescu, nominalizata de Ana Maria Pal.

Nominalizarile celor trei Faimosi spre eliminare, in Consiliul, au starnit discutii aprinse in interiorul echipei.

Ghita a dat cartile pe fata si a adus acuzatii grave Elenei Ionescu, concurenta considerand motivatiile colegului de echipa nefondate. Cea care a inceput sa ii fie alaturi Elenei a fost Asiana, care i-a acordat mai multa atentie.

Dupa plecarea lui Bogdan Vladau din competitia "Survivor Romania", Asiana a observat atitudinea extrem de rece a Gratielei fata de ea. Miniona concurenta a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de Elena Ionescu.

Iata ce marturisiri i-a facut:


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bogdan Vladau, primele declaratii dupa intoarcerea din Republica Dominicana: ''O sa o iau in brate si o sa o sarut...''

Citeste si: Elena si Mihai, scandal inaintea consiliului de eliminare: "Iti place sa iesi asa mult in evidenta?"

Citeste si: Ruby a ajuns in Romania! Primele imagini cu "Faimoasa" dupa ce a parasit competitia "Survivor Romania"!

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor Romania”, a fost la un pas sa isi piarda mama! “A suferit o operatie pe creier, avea sanse minime de supravietuire!”