Asiana Peng, amenințată pe instagram: "Pun niște băieți să te..." Ce a pățit fosta concurentă de la "Survivor România"?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 18:45

Asiana Peng, amenințată pe instagram. Fosta concurentă de la "Survivor România" a dezvăluit ce mesaj a primit din partea unui urmăritor.

Asiana Peng, amenințată pe instagram. Fosta concurentă de la "Survivor România" le-a arătat celor ce o urmăresc în mediul online mesajul pe care l-a primit.

Citeste si: Despartire soc la Survivor Romania! Relatia lor nu a rezistat dupa intoarcerea din Republica Dominicana

Asiana Peng, amenințată pe instagram: "Pun niște băieți să te..."

Asiana Peng are foarte mulți urmăritori pe instagram, astfel că îi este destul de dificil să le răspundă în privat tuturor celor care îi scriu diferite mesaje. Astfel, după ce un urmăritor a vrut să interacționeze de mai multe ori cu ea, dar nu a primit un răspuns, acesta și-a pierdut răbdarea și a trecut la amenințări.

Fosta concurentă de la "Survivor România" a primit un mesaj de amenințare pe contul personal de instagram, un prieten virtual spunându-i că va plăti pe cineva să o bată.

La scurt timp după ce a primit acest mesaj, Asiana nu a ezitat să îl posteze la story. 

"Asiana, vezi că pun niște băieți să te bată.",  este mesajul pe care l-a primit Asiana Peng pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena si Asiana Peng, cearta monstru! Ce i-a spus Asiana Elenei despre Sonny: "A incercat sa insinueze o mizerie"

Reușită importantă pentru Asiana Peng. A dat vestea cea mare pe instagram

Reușită importantă pentru Asiana Peng. Fosta concurentă de la" Survivor  România" a dat vestea cea mare pe contul personal de instagram.

Reușită importantă pentru Asiana Peng. După participarea la" Survivor  România", Asiana Peng s-a întros acasă și după o perioadă de relaxare, fosta concurentă s-a pus serios pe învățat. Ce veste le-a dat celor ce o urmăresc pe instagram?

Asiana Peng, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la" Survivor  România", a dat tot ce a avut mai bun în cadrul competiției, reușind astfel să își depășească limitele.

Chiar dacă nu a plecat acasă cu marele trofeu, experiența a fost una memorabilă pentru concurentă. După ce s-a întors în România, Asiana Peng nu a pierdut timpul și s-a apucat de învățat pentru școala de șoferi. Deși avea permis, se pare că acesta i-a fost reținut, astfel că a fost nevoită să dea din nou examen pentru a-l recupera.

Fosta concurentă de la "Survivor România" le-a arătat prietenilor de pe instagram că, în toiul nopții, preocuparea ei era să facă teste pentru examenul scris de la școala de șoferi.

Asiana se pare că a fost foarte conștiincioasă, având în vedere punctajul pe care l-a obținut.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Elena Ionescu și Emanuel, declarații în premieră despre relația lor! ”Este adevărat! am făcut acel Tik Tok în pat și... uite iubirea”! EXCLUSIV

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.