ASISTENTA care a INGROZIT internetul. Le grabea sfarsitul bolnavilor de cancer in faza terminala, iar mai apoi se POZA alaturi de CADAVRE

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:17

Politistii din Italia au descoperit cu stupoare ca o asistenta medicala le grabea sfarsitul bolnavilor de cancer in faza terminala.

Femeia, pe numele ei Daniela Poggiali, a fost acuzata de omor in cazul a 38 de pacienti bolnavi de cancer in faza terminala. Dupa ce pacientii mureau, asistenta isi facea selfie alaturi de cadavre in diferite ipostaze. Procurorii au descoperit ca asistenta isi ucidea pacientii cu potasiu pe care il strecura in perfuzii.

Isi alegea victimele dintre pacientii foarte in varsta sau cei care nu erau vizitati de familie, sperand ca cei dragi se vor bucura, astfel, de faptul ca au murit mai repede decat s-ar fi asteptat.

Insa familia unei batrane in varsta de 78 de ani, bolnava de cancer in faza terminala a cerut totusi autopsia. Medicii legisti au gasit o cantitate neobisnuita de potasiu in sange care a dus la decesul prematur al pacientei.

Politistii au pornit o ancheta, au mers pe fir si au descoperit astfel, cine este vinovatul. Au cerut autopsia post mortem a tuturor pacientilor pe care ii ingrijise asistenta medicala.
S-a descoperit ca 38 dintre acestia au fost omorati prin otravire cu potasiu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.