Asistenta stiintifica performanta pentru sportivii romani, datorita unei colaborari romano-turce

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Primul laborator al sportului romanesc a fost inagurat in urma unei colaborari cu Ministerul Tineretului si Sportului.

Sportivii romani vor fi monitorizati cu aparate performante. Echipamentele, unice la noi, reprezinta investitia Ministerului Tineretului si Sportului, cu sprijin turcesc.

"Am convingerea ca realizarea acestui proiect in Romania este un inceput in schimbul de experienta sportiva intre Romania si Turcia", a declarat Mahmut Cevik, directorul TIKA.

 

Cu ajutorul aparatelor de ultima generatie aduse de investitori turci specializati in dezvoltarea performantelor sportive se poate atinge nivelul maxim de pregatire si competitivitate.
De asemenea, se pot implementa si programe speciale de pregatire, atat pentru sportivi, cat si pentru antrenori.
"Multumesc Ministerului Sporturilor, in special doamnei ministru si partenerilor turci, Tika", a spus si Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti, pentru Stirile Kanal D.
Atat dotarea, cat si renovarea integrala a noului laborator al Institutului National de Cercetare pentru Sport s-a realizat de catre Agentia de Cooperare si Coordonare Turca.
Tika este activa in peste 120 de tari iar astazi a lansat primul sau proiect in Bucuresti.- See more at: https://www.kanald.ro/primul-laborator-al-sportului-romanesc--investitie-turceasca--in--parteneriat-cu-ministerul-tineretului-si-sportului-sportivii-din--romania-sunt-monit_56250.html#sthash.rO6VdU0l.dpuf

Cu ajutorul aparatelor de ultima generatie aduse de investitori turci specializati in dezvoltarea performantelor sportive se poate atinge nivelul maxim de pregatire si competitivitate. De asemenea, se pot implementa si programe speciale de pregatire, atat pentru sportivi, cat si pentru antrenori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Multumesc

Ministerului Sporturilor, in special doamnei ministru si partenerilor turci, Tika", a spus si Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei la Bucuresti, pentru Stirile Kanal D.

Atat dotarea, cat si renovarea integrala a noului laborator al Institutului National de Cercetare pentru Sport s-a realizat de catre Agentia de Cooperare si Coordonare Turca. Tika este activa in peste 120 de tari iar astazi a lansat primul sau proiect in Bucuresti.

 

##VIDEO146225##

 

Taguri: