ASISTENTUL lui BOTE, implicat in JAFUL SECOLULUI! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:03

Panzele, care apartin unor pictori celebri, ar putea fi deja in Romania. Tablourile sunt cautate de cateva luni de politistii olandezi, iar acum de toata politia europeana.

In imaginile de pe camerele de supraveghere din muzeul olandez se observa cum hotii au intrat in cladire, si in doar doua minute au luat 7 tablouri de mare valoare, dupa care s-au facut nevazuti. Dupa 4 luni de ancheta, ofiterii olandezi au primit o veste buna de la politistii din Romania. Trei dintre persoanele banuite ca ar fi implicate in cel mai mare furt de tablouri au fost gasite.

Cei trei suspecti prinsi pana acum sunt din Tulcea.
Ei sunt cunoscuti in Macin drept traficanti de droguri si proxeneti. De caz se ocupa si mai marii din Organizatia Internationala a Politiei Criminale.

Este cel mai mare furt de opere de arta din Europa, din ultimii 20 de ani, pe care presa straina l-a numit deja "marele jaf". Valoarea panzelor este destul de mare. Numai Waterloo Bridge, care poarte semnatura lui Claude Monnet, este evaluat la aproximativ 35 de milioane de dolari.
Mai scump este tabloul lui Paul Gouguin, "Femeie langa o fereastra deschisa", fiind cotat la aproximativ 39 de milioane de dolari. In total, panzele furate ar valora peste 200 de milioane de euro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.