Asiye ajunge la închisoare. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 2 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Asiye ajunge la închisoare.

Sursa: sursă Kanal D

Serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce pot urmări fanii acestui serial în această seară:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Sarp, care a căzut de la etaj, a suferit răni grave și trece printr-o operație. Întreaga familie Eren se străduiește să dovedească nevinovăția lui Asiye.

Omer îl vizitează pe Sarp, dar când el o menționează pe Asiye, Sarp se înfurie crezând că îl interesează doar să nu depună plângere împotriva ei. Îi spune să stea liniștit că va spune adevărul, că Asiye este nevinovată, dar apoi, când nimeni nu se așteaptă, el minte că ea l-a împins intenționat, iar fata ajunge la închisoare.

Akif încearcă să o amenințe pe Şevval ca să spună adevărul dar acum și ea îl are la mână cu filmarea luptei dintre el și Veli.

Soția lui Sado o caută pe Suzan dar nu o găsește acasă. Hilmiye trece pe acolo atunci și femeia o roagă să-i transmită că a căutat-o și să îi dea numărul ei de telefon. Hilmiye pierde numărul, dar îi spune lui Suzan cine a căutat-o. Suzan îi povestește lui Akif și el se interesează despre Sado și află că a murit.

Citește și: Secretele actorului Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul "Totul pentru familia mea"

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 2 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Câte episoade are serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D?

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.