Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun, când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 11:12
totul pentru familia mea Foto(4)

Su Burcu Yazgı Coşkun, alaturi de partenerul ei de platou din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a remarcat drept una dintre cele mai talentate actrițe din tânăra generație, însă puțină lume știe că tânăra mai are o mare pasiune.

Su Burcu Yazgı Coşkun a cucerit publicul cu inteligența și talentul ei încă de când era doar o copila și avea 8 ani. Atunci a pășit pentru prima dată pe un platou de filmare, în distribuția serialului Karadayı, un rol destul de dificil pentru vârstă ei, însă căruia a reușit să îi facă față cu succes. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Asiye.

Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2004, sub o stea norocoasă, ce i-a călăuzit pașii spre o carieră de succes. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, micuța lor fiica a reușit să câștige castinguri importante pentru producții de amploare, care de-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare i-au adus mari reușite în carieră și multe premii și distincții de seama, de care este foarte mândră.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba și talentata Su Burcu Yazgı Coşkun, încă din anul 2017, când a jucat în serialul Povestea noastră, pe când avea doar 12 ani și de curând miniona actriță a revenit la Kanal D, în producția Totul pentru

familia mea, în care a dat viață personajului central Asiye, o tânără greu încercată de destin, care va lupta neîncetat sa își depășească prin propriile forte condiția sociala.

Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Su Burcu Yazgı Coşkun a cochetat încă din perioada liceului și cu dansul sportiv, ajungând să îl practice la nivel profesionist în doar câțiva ani. De curând, frumoasă actrița a publicat pe contul ei de Instagram un scurt clip video în care apare dansând în sincron.

Citește și: Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgı Coşkun atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.