Asiye din serialul Totul pentru familia mea a dat cărțile pe față și a spus dacă a recurs sau nu la intervenții estetice de amploare! Iată ce a publicat recent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun pe contul ei de socializare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2023, 12:51
Foto(6)

Asiye din serialul Totul pentru familia mea a recunoscut dacă a recurs sau nu la intervenții estetice până în prezent! Tânăra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a publicat dovada care a pus punct speculațiilor de presă cu privire la acest subiect!

Deși are doar 18 ani, Su Burcu Yazgı Coşkun a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru actorie, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, când era copil. Treptat miniona actriță a devenit din ce în ce mai apreciată de public atât în Turcia, cât și peste hotare. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asiye, care a cucerit telespectatorii cu frumusețea și gingășia ei.

Dincolo de platourile de filmare, Su Burcu și-a păstrat alura de adolescentă și naturalețea care au ajutat-o să fie admirată de publicul larg. De curând, frumoasa actriță a făcut o dezvăluire uluitoare pe contul ei de socializare, spre surprinderea fanilor săi.

Asiye din serialul Totul pentru familia mea a dat cărțile pe față și a spus dacă a recurs sau nu la intervenții estetice de amploare

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2004, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia ea și frații săi au primit o educație de seama, dar și condițiile necesare pentru a studia în domeniile lor preferate. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și de atunci i-au ghidat pașii către acest domeniu, considerând că va avea un viitor strălucit.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract fabulos! Norocul le-a surâs din nou carismaticilor actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran

Încă de la vârsta de opt ani, Su Burcu Yazgı Coşkun a început să joace pe platourile de filmare în serialul Karadayı, în care a demonstrat un talent uluitor în ciuda vârstei fragede.

Treptat a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale de televiziune și a devenit din ce în ce mai apreciată de public.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la scurt timp după o nouă intervenție estetică! Iată cum arată în prezent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun!

Cel mai recent proiect în care încă mai joacă Su Burcu este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat personajului Asiye, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional. De curând, tânăra actrița, care este foarte activă în mediul online, a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedită, în care a menționat faptul că aspectul ei este „total natural”.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.