Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 14:06
Foto(4)

Tânăra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun le-a prezentat-o colegilor de platou pe mama sa, care arată uluitor! Iată cum au fost fotografiați, la finalul primului sezon al serialului Totul pentru familia mea!

Su Burcu Yazgı Coşkun are doar 18 ani și cu toate acestea a reușit să acumuleze deja un deceniu de activitate pe platourile de filmare, și a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte în producțiile în care a jucat până în prezent. Publicul din România a cunoscut-o de curând în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care interpretează magistral rolul Asiye, o tânără la fel de curajoasă și ambițioasă că și în viață reală.

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2004, în Istanbul, într-o familie numeroasă și a primit o educație aleasă alături de frații săi mai mari, două surori și un frate, pe care ii iubește enorm și de la care a avut multe de învățat. 

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este nevoit să ia o decizie radicală, de dragul surorilor sale!

Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul încă din perioada copilăriei, Su Burcu a ajuns încă de la vârstă de 8 ani să pătrundă în lumea fascinantă a cinematografiei. În anul 2012 micuța a pășit pentru prima dată pe un platou de filmare, în distribuția serialului Karadayı, în care a jucat un rol destul de complicat pentru vârsta ei fragedă, însă cu

toate acestea a reușit să se adapteze rapid scenariului și să lucreze alături de colegii săi consacrați.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ambițioasa Su Burcu a continuat să participe la noi casting-uri și a jucat în multe producții de succes, care treptat i-au adus mari reușite și celebritate. Cea mai recentă producție de televiziune din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Asiye, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan

profesional.

Dincolo de cariera strălucită, Su Burcu Yazgı Coşkun are o familie frumoasă și unită, în sânul căreia își găsește mereu echilibrul și sprijinul de care are nevoie. Tânăra actrița își adoră cei trei frați însă are o relație specială cu mama sa, care este o femeie superbă, de la care se pare că micuța actrița a moștenit frumusețea și talentul. La finalul primului sezon al serialului Totul pentru familia mea, Su Burcu a invitat-o pe mama sa pe platourile de filmare pentru a-i face cunoștință cu toți colegii sai. 

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.