Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la scurt timp după o nouă intervenție estetică! Iată cum arată în prezent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2023, 12:37
Foto(5)

Asiye din serialul Totul pentru familia mea a recurs recent la o nouă intervenție estetică! Iată cum arată acum îndrăgita actriță Burcu Yazgı Coşkun!

Su Burcu Yazgı Coşkun are doar 18 ani și cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de mare succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe carismatică actrița în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asiye, o tânără ambițioasă și curajoasă.

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la scurt timp după o nouă intervenție estetică

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2004, în Istanbul, într-o familie modestă, unde a primit o educație exemplară alături de surorile sale și fratele ei. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, Su Burcu a ajuns încă de la frageda vârstă de opt ani pe platourile de filmare, în urma participării la câteva castinguri.

În anul 2012, micuța a fost cooptată în distribuția serialului Karadayı, în care a jucat un rol destul de complicat pentru vârsta ei, însă cu toate acestea a reușit să se adapteze rapid scenariului și să joace magistral alături de colegii celebri.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

Îndrăgostită iremediabil de actorie Su Burcu Yazgı Coşkun a continuat să participe la noi casting-uri și a jucat în multe proiecte de succes, care treptat i-au adus mari succese și celebritate. Cea mai recentă producție de televiziune din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul principal Asiye, care i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare o imagine de senzație, în care a apărut cu o schimbare uluitoare a chipului. Talentată Su Burcu Yazgı Coşkun nu s-a sfiit să își facă apariția chiar la scurt timp după ce a apelat la o nouă intervenție estetică la nivelul buzelor și al sprâncenelor.

Citește și: Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.