Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2023, 19:04
Foto(5)

Asiye din producția Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de Ziua femeii! Iată cum arată în prezent, superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun.

Cum își încep diminețile Asiye și Doruk pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran! „Bună dimineața!”

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2004, în Istanbul, unde a crescut și a studiat.

Părinții săi i-au oferit o educație aleasă ei și celor trei frați ai săi, cărora le-au oferit toate condițiile pentru a studia în domeniile dorite. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, micuța Su Burcu a câștigat primul casting încă de la vârstă de opt ani, când a fost cooptată în distribuția serialului Karadayı, în care s-a adaptat rapid și a dovedit un talent deosebit și a jucat impecabil.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

De atunci, mică stea și-a continuat evoluția și a jucat în alte câteva producții de succes, în care a fost apreciată.

Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Asiye, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, frumoasa actriță a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video, în care a apărut cu o înfățișare schimbată foarte mult.

Su Burcu Yazgı Coşkun nu mai avea superbele bucle ce au consacrat-o ci a recurs la o coafură cu părul întins, însă la fel de frumoasă și carismatică.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.