Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgı Coşkun atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 dec 2022, 11:31

Asiye Eren  din serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: instagram Su Burcu Yazgi

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care o interpretează pe Asiye Eren în serialul „Totul pentru familia mea”, și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram cu o schimbare de look. Cum arată actrița?

Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea” este unul dintre cele mai iubite personaje din noul serial turcesc difuzat la Kanal D. Tânăra a cucerit publicul cu inocența și gingășia ei. Iată la ce schimbare de look apelează actrița Su Burcu Yazgı Coşkun  atunci când vrea să își impresioneze prietenii virtuali.

Su Burcu Yazgı Coşkun, schimbare de look. Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea” este de nerecunoscut

Actrița Su Burcu Yazgı Coşkun dă viață personajului Asiye Eren în serialul „Totul pentru familia mea”. Tânăra, alături de frații ei, încearcă din răsputeri să facă față provocărilor și dificultăților apărute după ce au rămas orfani, părinții lor murind în condiții suspecte.

Su Burcu Yazgı Coşkun este o actriță din tânăra generație. S-a născut pe 15 aprilie 2005, are 17 ani și este originară din Istanbul.

În serial, aceasta joacă rolul unei adolescente care provine dintr-o familie fără posibilități materiale, dar care ajunge să se îndrăgostească de un tânăr bogat. 

Când vine vorba despre look-ul ei, actrița Su Burcu Yazgı Coşkun rămâne fidelă mai tot timpul părului creț, astfel că atunci când alege să se coafeze într-un alt mod, tânăra actriță este de nerecunoscut. Obișnuiți să o vadă mai tot timpul cu părul ondulat, prietenii de pe instagram ai actriței Su Burcu Yazgı Coşkun, cea care o interpretează pe Asiye Eren în serialul „Totul pentru familia mea”, au rămas surprinși în momentul în care

aceasta și-a îndreptat părul. Schimbarea de look a fost apreciată de prietenii ei virtuali, fotografiile strângând un număr mare de aprecieri. Atunci când își îndreaptă părul, actrița în vârstă de 17 ani pare mult mai matură, iar unii prieteni de pe instagram chiar au încurajat-o să apeleze mai des la această schimbare de look.

„Părul drept îți dă un vibe diferit”, este unul dintre comentariile pe care le-a primit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe contul de instagram, Su Burcu Yazgı Coşkun este urmărită de 3,5 milioane de persoane, iar postările ei sunt foarte apreciate.

Citește și: Surpriză de proporții la cea mai importantă Gală a Premiilor Fluturele de Aur, din Turcia! Iată ce actori tineri și talentați din serialul Totul pentru familia mea au fost revelația serii!

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a debutat la o vârstă fragedă 

Su Burcu Yazgı Coşkun a știut încă din copilărie că își dorește să devină actriță, astfel că la vârsta de 8 ani, aceasta a obținut un rol în serialul Karadayı. Ulterior, aceasta a fost distribuită și în alte proiecte, iar în prezent, telespectatorii o pot vedea în serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, acolo unde o interpretează pe Asiye Eren.

Fanii serialelor turcești din România au făcut cunoștință cu Su Burcu Yazgı Coşkun încă din 2017, atunci când au văzut-o în serialul Povestea noastră.

„Totul pentru familia mea” este cel mai nou serial turcesc difuzat la Kanal D. Acesta prezintă povestea de viață a patru frați care rămân pe drumuri, asta după ce părinții lor își pierd viața în condiții suspecte. Este un serial cu un puternic impact emoțional și care deja i-a cucerit pe telespectatori.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.