Asiye îi povestește lui Omer despre modul în care a murit Sevgi. Vezi online live episodul 91 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 feb 2024, 02:00

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 8 mai, pe Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 91 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 8 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 8 mai, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Asiye îi povestește lui Omer despre modul în care a murit Sevgi, iar pentru că acesta nu o crede îl roagă să plece din casa ei.

Ce se întâmplă în episodul 91 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Șengul povestește familiei cum Ayla și Gonul au înșelat-o. În momentul în care Aybike află că Ayla i-a înglodat în datorii de ciudă că nu poate să îi despartă pe ea și pe Berk, vrea să se răzbune și îi spune că ei se vor căsători în curând și să își caute o casă să se mute, că nu vor să locuiască cu ea după nuntă.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea a dat cărțile pe față și a spus dacă a recurs sau nu la intervenții estetice de amploare! Iată ce a publicat recent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun pe contul ei de socializare

Orhan se înțelege cu omul care i-a vândut materialele lui Șengul să le ia înapoi, așa reduce din pierderi însă Gonul le dă foc la materiale înainte să le returneze. 

Omer merge la Tolga și la Doruk după ce Asiye îi spune să plece din casa ei. Ogulcan îi spune că Asiye nu ar minți în legătură cu așa ceva dar el totuși are îndoieli. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Omer intră în beci și găsește medicamentele lui Sevgi și înțelege că Asiye nu a mințit.

Șeval îl găsește acolo și recunoaște totul dar îi spune că nu poate să facă nimic pentru că nu are dovezi. 

Asiye îi zice lui Doruk că l-a văzut îmbrățișând-o pe Yasemin și îl întreabă ce este între ei. Doruk îi povestește că a ajutat-o să nu cadă când și-a luxat glezna dar este supărat că se îndoiește de el.

Zehra îi zice lui Tolga că se căsătorește a doua zi.

Akif discută din nou cu fratele ei și-i cere socoteală pentru că nu s-a ținut de cuvânt dar el îi zice că mirele îi dă mai mulți bani. Tolga și prietenii lui pun la cale alt plan. 

Citește și: Tolga din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru Nazlı Çetin, cea care i-a devenit soră și în viața reală! Ce i-a spus Berk Ali Çatal fostei lui colege, după retragerea ei din distribuția producției! „Mă bucur că am jucat împreună”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.