Asiye, în pragul tragediei: noi tensiuni în "Totul pentru familia mea"

Autor: Lavinia Medrea

Noul episod al serialului “Totul pentru familia mea, difuzat in aceasta seara, la 20:00, la Kanal D, va aduce în prim-plan noi întâmplări și momente de intensitate emoțională.

În acest episod, Mahir se va confrunta cu o situație dramatică, încercând să o salveze pe Asiye, care a fost intoxicată cu gaz în casa în care lucra.

Citește și: În această seară: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”

Asiye, în pragul tragediei: noi tensiuni în "Totul pentru familia mea"

Între timp, Akif trăiește un moment de surpriză, întâlnind-o din nou pe Süreyya, o cunoștință din afara orașului. Pe măsură ce relația dintre Orhan și Fatma începe să se încălzească, Lidya continuă să țese intrigi pentru a dezbina cuplul Süsen și Ömer. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: Lidya și Susen se iau la bătaie din cauza lui Omer. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 26 august, începând cu ora 20:00

Un alt punct culminant al episodului îl reprezintă deschiderea noului club al lui Akif și Yaman, eveniment la care se vor petrece momente neașteptate și cruciale.

De asemenea, decizia fermă a lui Berk de a pleca în străinătate o forțează pe Aybike să se confrunte cu teama profundă de a-l pierde pe cel pe care îl iubește.

Nu ratați un episod plin de suspans și emoții, în această seară, la Kanal D, începând cu ora 20:00. "Totul pentru familia mea" continuă să surprindă și să impresioneze publicul cu povestile sale pline de viață și dramă.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.