Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2023, 00:06
Foto(4)

Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran sunt doi actori tineri, carismatici și ambițioși care s-au cunoscut pe platourile de filmare și au legat o frumoasă prietenie.

Producția Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață pusă în scenă de mulți actori celebri și apreciați în Turcia, dar și tineri actori aflați la început de carieră însă extrem de talentați și ambițioși, printre care se numără și carismaticii Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, care au dat viață personajelor Asiye și Doruk.

Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare

Su Burcu Yazgı Coşkun are 17 ani și cu toate acestea a cucerit publicul încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, pe vremea când avea doar 8 ani și era doar o copila, în distribuția serialului Karadayı. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și de atunci au sprijinit-o și i-au călăuzit pașii către actorie. Aceștia au prezentat-o la castinguri pentru producții importante și astfel a ajuns încă de la vârsta de 8 ani să pășească pentru prima dată pe platourile de filmare și mai mult decât atât să facă față cu brio unor

scenarii extrem de dificile.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2017, când a jucat în serialul Povestea noastră, pe când avea doar 12 ani, iar de curând aceasta a revenit la Kanal D în producția Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Asiye, o tânără greu încercată de destin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, tânăra actrița l-a cunoscut pe chipeșul coleg de breaslă, Onur Seyit Yaran, care i-a devenit partener de platou. Cei doi tineri s-au plăcut din prima clipă și au legat o strânsă și frumoasă prietenie atât pe platourile de filmare, cât și în spatele camerelor de filmare.

De curând, carismaticul actor Onur Seyit Yaran a publicat pe contul lui de socializare o imagine mai mult decât sugestivă, în care apare alături de superbă Su Burcu Yazgı Coşkun. Cei doi au fost surprinși împreună în cabina de machiaj, pe platourile de filmare.

Deși fanii celor doi actori i-au îndrăgit enorm și își doreau că aceștia să formeze un cuplu și în viața reală, dincolo de scenariul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în realitate se pare că Onur Seyit Yaran și Su Burcu Yazgı Coşkun sunt doar foarte

buni prieteni.

Citește și: Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun, când nu se află pe platourile de filmare!