Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai nostime ipostaze, încă de la primele ore ale dimineții! Iată cum au fost surprinși frumoșii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2023, 19:21
Foto(5)

Cum își încep diminețile Asiye și Doruk pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran! „Bună dimineața!”

Su Burcu Yazgı Coşkun are doar 18 ani însă cu toate acestea a cucerit publicul cu talentul și frumusețea ei încă de la primele apariții pe micile ecrane. Miniona actriță a reușit să acumuleze peste zece ani de activitate pe platourile de filmare și a dovedit o pasiune uriașă pentru actorie și un talent uluitor, încă de la vârsta de opt ani, când a jucat pentru prima dată într-un serial de televiziune.

Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul principal Asiye, o fată ambițioasă și curajoasă. De curând, frumoasa actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite în care apare alături de partenerul ei de platou, carismaticul Onur Seyit Yaran, care întruchipează personajul Doruk.

Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai nostime și tandre ipostaze, încă de la primele ore ale dimineții

Su Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2004, în Istanbul, într-o familie numeroasă și modestă. Micuța Su Burcu a primit alături de cei trei frați ai săi o educație aleasă din partea părinților săi și a început să cocheteze cu actoria încă din perioada liceului, când a fost cooptată în echipa de teatru a școlii. În prezent, această se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității din Istanbul.

Cel mai recent proiect în care a dovedit de asemenea un talent uluitor este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asiye și care i-a adus cel mai mare succes în carieră, dar și primele distincții și premii importante.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la scurt timp după o nouă intervenție estetică! Iată cum arată în prezent celebra actriță Su Burcu Yazgı Coşkun!

Onur Seyit Yaran are 28 de ani și asemenea colegei sale de platou, s-a remarcat datorită talentului desăvârșit și a carismei sale aparte, dovedite încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Inițial a încercat să se canalizeze către sport, a două lui mare pasiune, Onur a absolvit Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport de la Universitatea Halic, însă treptat a realizat faptul că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni un actor renumit.

Între timp, carismaticul tânăr a început să cocheteze și cu modelingul și a devenit rapid un fotomodel de succes. Mai mult decât atât, în anul 2016 a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei, un titlu ce i-a adus și primul pas către celebritate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2017, Onur Seyit Yaran a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kalk Gidelim, iar doi ani mai târziu a fost cooptat să joace în producția Vuslat.

Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea, întruchipează personaj Doruk și care i-a adus cea mai mare reușită de până acum.

De curând, cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, au publicat pe conturile lor de Instagram câte o imagine de senzație, arătându-le fanilor cum își încep diminețile pe platourile de filmare. Deși publicul și-ar dori că tinerii să formeze un cuplu și în dincolo de scenariul jucat împreună, în realitate aceștia par să fie doar foarte buni prieteni.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Onur Seyit Yaran!