Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2023, 12:21
Foto(4)

Frumoșii Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze uluitoare, în spatele camerelor de filmat! Iată cum au fost fotografiați Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran! „În doar două zile am trăit amintiri de neuitat!”

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, a fascinat telespectatorii cu povestea impresionantă de viață pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia, dar și de tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei. Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, care au dat viață personajelor Asyie și Doruk, fac parte din generația tânăra a cinematografiei turcești și au cucerit publicul încă de la primele lor apariții pe micile ecrane datorită talentului lor desăvârșit.

Deși până în prezent cei doi simpatici actori nu au confirmat că ar formă un cuplu și în afară platourilor de filmare, aceștia au fost deseori surprinși împreună cu diverse ocazii.

Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze

Su Burcu Yazgı Coşkun are doar 19 ani și se bucură deja de mare succes pe plan profesional, deoarece a devenit cunoscută încă de când avea doar opt ani.

Deși s-a născut într-o familie modestă, micuța Su Burcu a primit o educație exemplară din partea părinților ei și a avut mereu sprijinul acestora în toate alegerile sale.

Su Burcu Yazgı a debutat pe platourile de filmare încă de la vârsta de opt ani si a făcut furori cu talentul și cu inteligența ei sclipitoare. De atunci a continuat să participe la diverse casting-uri și a făcut parte din multe proiecte de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate.

Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Asyie, o tânără ambițioasă și puternică, unde l-a avut că partener pe talentatul actor Onur Seyit Yaran.

Chipeșul Onur Seyit Yaran se numără și el printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație a Turciei. Acesta are doar 28 de ani și s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un tânăr carismatic și ambițios, un rol dificil care i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cei doi tineri actori au făcut furori cu talentul lor uluitor și cu o carismă deosebită și au fost îndrăgiți de public din prima clipă.

La scurt timp de la începerea colaborării lor, fanii și-au dorit să ii vadă împreună și dincolo de platourile de filmare, însă aceștia au confirmat că sunt doar foarte buni prieteni și colegi de breaslă. Cu toate acestea, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran continuă să aibă și alte proiecte împreună. De curând, aceștia au filmat într-un videoclip de promovare al unui brand de înghețată din Turcia și au fascinat din nou cu ipostazele de senzație în care au fost surprinși.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem! Aflați cum va reacționa Suzan și ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Tânăra actrița Su Burcu Yazgı Coşkun a revenit la prima dragoste! Iată în ce ipostaze a fost surprinsă recent