Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract fabulos! Norocul le-a surâs din nou carismaticilor actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2023, 13:25
Foto(4)

Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract de milioane pe plan profesional! Frumoșii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran se bucură de mare succes de când au devenit celebri și pe plan internațional!

Tineri, frumoși și extrem de talentați, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran au făcut furori cu rolurile jucate în serialul Totul pentru familia mea, la care încă se mai filmează și au devenit din ce în ce mai cunoscuți și mai apreciați atât de publicul din Turcia, cât și din străinătate. De curând, cei doi actori carismatici au semnat un nou contract profitabil de publicitate cu o mare companie de înghețată, care cu siguranță le va aduce sume uriașe în conturi.

Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract fabulos! Norocul le-a surâs din nou carismaticilor actori

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2004, în Istanbul, într-o familie modestă din punct de vedere financiar însă cu toate acestea i-a oferit condițiile necesare pentru a-și însuși o educație aleasă, care să îi asigure un viitor strălucit pe plan profesional.

Încă din perioada liceului, Su Burcu a început să cocheteze cu actoria și s-a inițiat în domeniu odată cu rolurile jucate în echipa de teatru a școlii. În prezent, această se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității de Stat din Istanbul, acolo unde a visat încă din copilărie să studieze.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai nostime ipostaze, încă de la primele ore ale dimineții! Iată cum au fost surprinși frumoșii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, pe platourile de filmare!

Cel mai recent proiect care i-a adus și cel mai mare succes de până acum este serialul Totul pentru familia mea, în care dă viață personajului Asiye, alături de partenerul ei de platou, chipeșul Onur Seyit Yaran, în rolul Doruk. Acesta are 28 de ani și face parte și el din categoria celor mai apreciați actori din tânăra generație, care a fost remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului desăvârșit și a frumuseții sale încântătoare.

Încă din perioada liceului, carismaticul tânăr a început să cocheteze cu modelingul, devenind în scurt timp un fotomodel apreciat și admirat în breaslă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Carismaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran s-au bucurat de mare succes cu rolurile jucate în producția Totul pentru familia mea și de curând, datorită renumelui căpătat, aceștia au semnat un nou contract fabulos, ce le va aduce mare reușită pe plan profesional.

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntas, este vorba despre un contract de publicitate cu renumită companie Cornetto care produce înghețată și care le va aduce sume mari de bani în conturi.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Susen, la un pas de a-i mărturisi adevărul lui Omer, riscând să îl piardă definitiv! „Ce pui la cale? Ce adevăr îmi vei spune?”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.