Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si iubitul ei, Murat Boz, dragoste cu nabadai! Iata unde s-au cunoscut si cum au ajuns sa traiasca cea mai frumoasa poveste de iubire!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2017, 13:31

Asli Enver si Murat Boz formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri de actori din Turcia!

In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.


La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak Ozcivit.

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Desi s-au confruntat in tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste. Mai mult decat atat, de curand, Asli Enver si Murat Boz au anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca anul viitor.

Citeste si: Adem din serialul "Mireasa din Istanbul", unul dintre cei mai talentati cantareti din Turcia! Firat Tanis este un artist complet! Iata ce gen de muzica adora sa cante si ce voce frumoasa are!


Desi au o relatie serioasa, care se indreapta cu pasi repezi spre casatorie, cei doi actori s-au confruntat si diverse probleme de cuplu, din cauza geloziei. Scenele in care Asli Enver si Ozcan Deniz se saruta pasional au starnit reactii multiple in presa mondena din Turcia, care a speculat in repetate randuri ca iubirea acestora ar exista si realitate.


Ozcan Deniz a fost pus la zid deoarece joaca cu atata daruire alaturi de Asli Enver incat dragostea lor pare veridica.
Potrivirea celor doi actori si interpretarea impecabila a scenelor in care acestia se saruta cu pasiune au dat nastere speculatiilor, care l-au determinat pe iubitul actritei, Murat Boz, sa reactioneze.


Renumitul actor si cantaret Murat Boz a fost intrebat ce parere are despre scenele in care Ozcan Deniz si Asli Enver se saruta cu pasiune in serialul "Istanbullu Gelin" ("Mireasa din Istanbul") si a raspuns cu sinceritate ca scenele intime in care joaca iubita lui nu le afecteaza relatia deoarece totul face parte din meseria ei de actrita.


"Urmaresc cu interes serialul! Asli m-a uimit! A jucat absolut special! Performanta ei actoriceasca de aici este la cel mai inalt nivel. Sunt mandru de ea! Si eu am avut in filme scene ale sarutului. Este un job! Este profesia ei!", a spus Murat Boz.

(sursa: gecce.com)