Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si Murat Boz, la un pas de a resuscita povestea lor de dragoste! Iata ce declaratie neasteptata a facut celebrul om de televiziune Acun Ilicali despre posibila impacare a celor doi actori!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2018, 17:16

Asli Enver si Murat Boz au trait o poveste de iubire pe cat de frumoasa pe atat de controversata.

De curand, Acun Ilicali, renumitul producator de televiziune, sustinea ca Murat Boz si Asli Enver se vor impaca.


Frumosii actori Asli Enver si Murat Boz s-au despartit in urma cu patru luni, dupa doi ani si jumatate de relatie. Cei doi au trait o dragoste cu nabadai, deoarece au mai avut scurte episoade de despartire dupa care au reluat relatia si chiar se indreptau hotarati spre casatorie.

Potrivit presei, de o luna incoace, Murat Boz incearca, pe toate caile, sa se impace cu cea pe care cu siguranta o considera inca femeia vietii lui, indiferent de ceea ce se va intampla intre ei pe viitor.
Se pare ca insusi Acun Ilicali, renumitul om de televiziune din Turcia ar fi cel care ar fi intervenit si ar fi facut posibila revederea celor doi actori.
Si mai mult decat atat, Murat Boz ar fi cerut-o in casatorie, dar Asli ar fi cerut timp de gandire.

Pe de alta parte, se zvoneste tot in presa din Turcia ca cea care ar fi contribuit cel mai mult la aceasta impacare ar fi Nedret Boz, mama artistului. (sursa: ucankus.com; viata cu aroma de cafea)

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.