Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si Murat Boz, unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia! Iata ce detalii spectaculoase au aparut din culisele relatiei lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2017, 14:05
video Foto(11)

Cei doi actori s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare.

In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Desi s-au confruntat in tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste.
Mai mult decat atat, de curand, Asli Enver si Murat Boz au anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca anul viitor.


"Urmaresc cu interes serialul! Asli m-a uimit! A jucat absolut special! Performanta ei actoriceasca de aici este la cel mai inalt nivel. Sunt mandru de ea! Si eu am avut in filme scene ale sarutului. Este un job! Este profesia ei!", a spus Murat Boz.


 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.