Asli Enver (Sureyya) si Ozcan Deniz (Faruk), sustinuti de colegii lor din serialul "Mireasa din Istanbul", la gala de lansare a proiectului lor cinematografic! Micutul Emir a fost vedeta serii! Iata cele mai frumoase ipostaze surprinse la marele eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2017, 16:34
video Foto(11)

Protagonistii serialului "Mireasa din Istanbul" formeaza una dintre cele mai frumoase si unite echipe de actori.

Nu toti actorii au putut merge aseara la gala, insa au transmis un mesaj pe care Asli Enver l-a postat pe contul ei de socializare, pentru a arata tuturor cat de mandra este de cea mai frumoasa echipa alaturi de care a jucat pana acum.

La marele eveniment au participat o parte dintre colegii din serialul "Mireasa din Istanbul", care si-au dorit enorm sa fie alaturi de Asli Enver si Ozcan Deniz, la lansarea noului lor proiect cinematografic, "Dincolo".

Cel mai mic dintre actorii din "Mireasa din Istanbul", pustiul care interpreteaza roulul lui Emir, fiul lui Faruk, a facut poze cu toti colegii sai din echipa prezenti la gala, simtindu-se vedeta serii.

 

Sizi seviyorumasiri guzelsiniz. Arkanda boyle ekip olunca sırtı yere gelmez insanın istanbullugelinotekitaraf

O postare distribuită de Asli Enver (aslienver) pe

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.