Aslı Mavitan, actrița care joacă rolul Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată ce siluetă uluitoare are vedeta la cei 43 de ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2024, 23:51
video Foto(4)

Aslı Mavitan, care dă viață personajului Ayla, mama lui Berk, apariție spectaculoasă în mediul online! Iată în ce ipostaze incendiare a fost surprinsă celebra actriță în cea mai recentă ședință foto!

Aslı Mavitan are 43 de ani și se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, această a demonstrat un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Cel mai recent proiect din care a făcut parte îndrăgită actrița este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ayla, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Aslı Mavitan, actrița care joacă rolul Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai provocatoare ipostaze

Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță Aslı Mavitan încă din anul 2019, în distribuția serialului Gulperi, iar în anul 2023 această a revenit la Kanal D, în producția Totul pentru familia mea, în rolul Ayla, care i-au adus o nouă reușită în carieră.

Citește și: Cine este și câți ani are Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebra actriță Aslı Mavitan, dincolo de platourile de filmare, fără machiaj

Când nu se află pe platourile de filmare, Aslı Mavitan este activă în mediul online, unde publică multe imagini spectaculoase atât de la ședințele foto realizate de renumite publicații din Turcia, cât și din arhivă personală.

De curând, îndrăgită actrița a publicat câteva imagini de-a dreptul incendiare, de la cea mai recentă ședință foto, în care și-a făcut apariția îmbrăcată sumar și provocator.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Aslı Mavitan, evoluție uluitoare pe plan profesional

Aslı Mavitan s-a născut în 1980, în Istanbul, într-o familie celebra. Mama ei, fosta Miss Turcia în anul 1973, Yıldız Arhan, iar tatăl sau, renumitul cântăreț Hayık Aram Tataryan (Hayko) de origine armean. După șase ani de la divorț, mama ei s-a recăsătorit cu un celebru om de afaceri turc, Ahmet Mavitan, al cărui nume l-a preluat ulterior.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul ”Totul pentru familia mea”, viața Aylei este în pericol

După absolvirea liceului, Aslı Mavitan s-a înscris la Facultatea de Radio și Televiziune în cadrul Universității Yeditepe, deoarece la acea vreme își dorea enorm să devină prezentatoare TV, în ciuda faptului că în copilărie visa să devină actriță.

Însă destinul a îndrumat-o pe calea televiziunii, iar după absolvire Asli Mavitan a debutat că crainică de știri pe ecranele unui post celebru în Turcia. În 2015, Asli a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Hayat Bazen Tatlıdır și apoi au urmat și alte proiecte importante care i-au adus mari succese pe plan profesional.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.