Asta chiar ar fi tare! Presa franceza sustine ca Obama si Beyonce ar fi amanti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Daca saptamana trecuta va detaliam scandalul sexual in care este implicat Presedintele Frantei, care a fost prins in offsaid cu amanta, iata ca nici Presedintele Americii pare sa nu fie mai cuminte.

Gurile rele dau drept sigur un viitor divort dintre Barack si Michelle Obama pe motive de …. inflidelitate si neglijenta!

Chiar daca pana acum n-a fost prins in fapt, surse de incredere de la Casa Alba, dezvaluie ca  Barack Obama nu-i usa de biserica! Pentru ca aventurile Presedintelui Statelor Unite ale Americii au ajuns si la urechea lui Michelle Obama, intre Prima Doamna si Mr President s-a instaurat o raceala… glaciara!

Dar s-o luam usor.

Multa vreme americanii AU CREZUT in declaratiile de iubire pe care Primul Cuplu al tarii si le facea cu fiecare prilej…

Problemele cuplului prezidential au iesit, pentru prima oara la iveala in mod public, tocmai la inmormantarea lui Nelson Mandela.  Atunci, frumoasa Helle Thorning-Schmidt, Prim-Ministru al Danemarcei si David Cameron, Prim-Ministru al Marii Britanii, au hotarat că tristul eveniment trebuie marcat intr-un mod aparte, asa ca l-au cooptat pe Obama intr-o poza “selfie” de toata frumusetea. 


In timp ce ei se pozau, Michelle Obama, mai-mai ca scotea flacari pe nari! A enervat-o atat de tare comportamentului infantil al sotului, cat si zambetul blondei, incat la momentul respectiv s-a asezat intre ei, stricandu-le buna dispozitie si apoi, nu i-a mai vorbit lui Barack timp de cateva zile!

Fotografia cu pricina nu a fost publicata niciunde pentru ca a starnit controverse la nivel mondial.

Oare a fost picatura care a umplut paharul?! Se spune ca cei doi au fost de mai multe ori in pragul divortului. Cea mai serioasa tentativa a fost in 2002, cand Barack era senator al statului Chicago. Atunci, Michelle s-a plans prietenelor ca sotul ei era prea dedicat carierei si uita sa mai acorde atentie familiei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Publicatia americana News of the World sustine insa ca cele mai grave probleme ar fi aparut dupa ce Michelle l-a suspectat in repetate randuri de

infidelitate, fapt acoperit de garzile lui de corp si de angajatii de incredere. Cum intuitia feminina nu da gres, Prima Doamna s-a convins cu timpul ca unele vizite de serviciu ar fi avut alt scop decat cel firesc… Noroc ca nicio domnita nu s-a laudat cu partidele de amor petrecute cu naravasul Barack.

In plus, s-a aflat ca ultima cearta a cuplului prezidential s-a petrecut tocmai in timpul vacantei de Craciun, din Hawaii.
Nu se stie ce i-a infuriat atat de tare, dar Presedintele a facut cale intoarsa la Washington, iar  Michelle s-a refugiat in vila lui Oprah Winfrey si a trecut in noul an inconjurata doar de prietene apropiate si de fiicele sale. Cu ani in urma, Prima Doamna i s-a destainuit si confidentei sale Carla Bruni, care a dezvaluit in cartea sa autobiografica secretul lui Michelle: “Viata la Casa Alba este un iad greu de suportat.
Abia asteapt sa se termine cu tot acest spectacol”. Acestea ar fi fost vorbele Primei Doamne…

In prezent, cei doi se pare ca nu mai impart nici acelasi dormitory, iar Michelle nu divorteaza pentru ca i-a promis lui Barack ca va sta alaturi de el pana cand isi va termina mandatul. Ce le rezerva viitorul, vom vedea…