ASTA DA FETIS! RAMAI masca daca vezi cine este partenerul de calatorii al unei femei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 20:12

Sam este un schelet din plastic fericit daca e sa ne luam dupa faptul ca merge cu proprietara lui peste tot in lume. Si inca ceva, este "o ea."

Susan Weese, proprietara lui Sam se fotografiaza cpeste tot cu partenera sa de calatorii starnind rumoare peste tot pe unde merge. Insa femeia se si fotografiaza cu partenera ei. Cele doua au vizitat aproape toate capitalele Europei si o parte din America.


Anul trecut, pe 1 noiemrie, cunoscuta si ca Ziua Mortilor, a fost momentul in care Susan a plecat in calatorie. Ideea i-a venit de Holloween, cand avea in masina o macheta de skelet pe locul pasagerului din dreapta.
Motoristii care o vedeau pe autostrada cu scheletul o apreciau si o claxonau in semn de aprobare.

Susan a lucrat ca ilustrator medical si a dezvaluit detalii despre pasiunea ei. Sa calatoresti cu un skelet nu este usor, mai ales cand ajungi in aeroport. Dupa toate acestea, credem ca Sam este cel mai fericit schelet din lume!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”