„Asta da mamă” Laurențiu și Lorena se pregătesc să devină părinți? Fostul concurent de la Casa Iubirii a împărtășit totul pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 ian 2024, 09:54

„Asta da mamă” Laurențiu și Lorena se pregătesc să devină părinți? Fostul concurent de la Casa Iubirii a împărtășit totul pe rețelele sociale

Sursa: Laur Suciu Instagram

Laurențiu a postat recent un filmuleț în mediul online, unde o admită pe Lorena în postura de mămică. Cum a fost surprinsă aceasta de către iubitul ei?

Laurențiu și Lorena, protagoniștii unei frumoase povești de dragoste născute în emisiunea "Casa iubirii", formează unul dintre cele mai iubite cupluri de după emisiune.

Lorena a fost surprinsă în postura de mămică

Fostul concurent de la Casa Iubirii nu s-a putut abține și a surprins-o pe iubita sa, Lorena, într-o postură extrem de drăgălașă, atunci când bruneta ține un puiuț de pisică în brațe.

„Asta da mamă,” a reacționat Laurențiu.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri legate în Casa Iubirii și sunt extrem de activi pe rețelele sociale, unde și-au creat o mare comunitate.

Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu

Contrar scepticismului multora, care nu credeau într-o continuare a iubirii lor dincolo de camerele emisiunii, Laurențiu și Lorena s-au dovedit a fi mai puternici ca oricând.

Ei nu doar că au făcut pasul de a se muta împreună, dar par să trăiască o poveste de dragoste cu adevărat autentică și pasională.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Emoțiile sincere au fost aduse în fața publicului în cadrul emisiunii "Culisele iubirii", unde cei doi au discutat deschis despre viața lor de cuplu. Laurențiu a dezvăluit că există momente când mici certuri apar, dar acestea nu fac decât să întărească legătura lor.

Într-un moment de sinceritate, Laurențiu a mărturisit că nu mai poate concepe să doarmă fără prezența reconfortantă a Lorenei, iar cea mai frumoasă parte a zilei este atunci când se trezesc împreună.

Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați. Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru ”Culisele iubirii”.

Citește și: Ștefan, fermecat de o concurentă din „Casa iubirii”! Ochii tinerei i-au atras instant atenția: „Mamă, sunt cristale”

De la momentul în care au pășit în lumina reflectoarelor până la a-și construi propria lor casă a iubirii, Laurențiu și Lorena demonstrează că dragostea autentică poate depăși orice provocare și că frumusețea unei relații constă și în acceptarea tuturor nuanțelor ei, de la momentele dulci la cele mai dificile.

„Nu am auzit-o niciodată să ridice tonul. Are așa o atitudine, gesticulează foarte mult. Am intrat într-o dimineață la baie și făcea așa cu degetele(gesticulează cu degetele).

I-am și zis că mie nu-mi face așa, ce e cu atitudinea asta. Eu nu sunt nervos pe ea, eu sunt pe situație ”, a spus Laurențiu despre iubita sa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.