Asta da opulență! Cum a apărut Ruxi îmbrăcată la nunta unei prietene: "Nu există nivel de ciudățenie!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 mar 2023, 02:35

Ruxi, cu fesele la vedere la un eveniment

Sursa: Instagram

Ruxi, castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, nu inceteaza sa isi uimeasca audienta cu experimentele ei stilistice.

Ruxi nu se dezminte atunci când este vorba de propriul styling lasandu-și urmăritorii fară nicio replica sau din contra, stârnind multe controverse atunci când își face apariția la un eveniment monden. Câștigătoarea sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că tot ce face în materie de styling este organic, așa simte și așa face, lucru recunoscut și de Maurice Munteanu.

Citeste si: Bursucu caută bona pentru fiica lui! Ce a spus prezentatorul TV despre salariul viitoarei partenere de joacă a lui Anays

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce tinuta a purtat Ruxi la o nunta

Celebrul jurat a și declarat că Ruxi are acest talent înnăscut și nu cultivat.

Dar iată, năbădăioasă câștigătoare a dezvăluit pentru kanald.ro faptul că: m i-ar placea sa studiez, sincer, tot ce inseamna istoria modei, dar nu mai am rabdare. Invat lucrurile din mers si absorb informatia foarte repede. La "Bravo, ai stil!" am invatat multe de la jurati, din situatii. Proiectul asta mi-a deschis noi orizonturi, vad haine si culori iar creierul meu face legaturile cumva firesc intre ele.
Pot sa ma aplec sa ridic o bluza de jos si in clipa aia sa-mi vina in cap combinatia vestimentara in care ea ar merge. Viziunea mea stilistica este ca in Matrix.:)
 

Ruxi, cu fesele si sanul la vedere la un eveniment

Insa, tot Ruxi este exemplul graitor in ce priveste tinutele pe care le face, iar una dintre ele a atras atentia invitatilor la o nunta la care a participat recent.

Castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities a ales o rochie scurta, mulata, din dantela prin care i se vedeau lesne bikini negri. Evident, corpul lui Ruxi este unul sculptat, asa ca intreaga tinuta ii venea ca turnata. Si daca se intreaba cineva despre curajul ei de a-si face intrarea in modul acesta, ei, bine, ea este extrem de asumata si nu ii pasa de gura lumii. Intrebarea ei in dreptul fotografiei cu tinuta a fost si una relevanta: "Nivelul de ciudatenie de la la 1 la 10?" Raspunsurile
nu s-au lasat asteptate, iar unele din ele au fost de-a dreptul savuroase: "Scumpo, la cum arati, ar fi ciudat sa nu fie ciudat!"