Asta da SOC! Maurice Munteanu comparat cu Florin Salam, Cornel Gales si...Fuego!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 nov 2020, 14:04
Maurice Munteanu comparat cu Fuego
Sursa: Instagram

Se pare ca noua frizura ii cam da batai de cap juratului "Bravo, ai stil! Celebrities" care se trezeste cu fel de fel de comparatii.

Dupa ce o doamna i-a spus intr-o librarie ca a albit prea mult, acum fashion editorul se trezeste cu alte comparatii in ce priveste podoaba capilara. Se pare ca noul sau look ii cam da batai de furca, insa Maurice se amuza pe aceasta tema si nu oricum, ci cu fina ironie cu care ne-a obisnuit si in competitia "Bravo, ai stil!Celebrities".

Noua frizura ii face probleme juratului "Bravo,ai stil!Celebrities"

Citeste si: "Siscaneasa si Theo Rose impart acelasi stilist!" Ce dezvaluiri a facut Oana Radu despre stilistul care le-ar imbraca pe cele doua

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

E foarte interesant să constați cum te percep cetățenii în funcție de reperele lor. Bunăoară, până să îmi las părul să crească, apăruseră voci care mă asemănau cu Florin Salam, deși, cu tot respectul pentru virtuozul în cauză, nu am reușit să identific nici măcar o singură trăsătură

comună pe care noi doi să o împărtășim. Sigur, suntem bărbați, suntem bruneți și avem barbă. Dar nu semănăm. Deloc (fizic, că nu îl cunosc personal ca să știu dacă avem pasiuni comune). Pe același principiu și distinsa doamnă V. Dăncilă seamănă cu Farrah Fawcett- sunt femei, sunt blonde și propun un păr coafat (mă rog, Farrah propunea). Ei, dragii moșului, dar acum părul mi-a crescut și Salam s-a evaporat ca prin minune.
Deci, semăn, mai nou, cu soțul Ilenei Ciuculete (inclusiv din zona hipsterish au apărut aceste idei și a trebuit să caut și eu să văd cine e cetățeanul, pentru că habar nu aveam, prilej cu care m-au ușor mirat preocupările unor intelectuale de ocazie care pe Facebook postează din marea cinematecă, dar ele de fapt se hrănesc cu cancanuri) și, cu, atenție, Fuego.

Internautii l-au comparat pe Maurice Munteanu cu Florin Salam, Cornel Gales si Fuego. Cum le raspunde fashion editorul

Citeste si: Roxana Nemes nu a fost mereu o bomba sexy! Cum arata inainte sa slabeasca 15 kilograme

Siderat de toate aceste comparatii, Maurice incearca sa gaseasca si o explicatie logica si a gasit-o...Este ca in cinematografie, dupa cum spune tot fashion editorul.

"N-aș fi debitat așa matinal chestii, dacă nu m-ar fi lăsat mut de uimire asocierile pe care le fac oamenii.

Mă întreb cum analizează dânșii o pictură. Sau ce înțeleg dintr-un film, atunci când se uită la unul. Probabil zic că au văzut o acțiune în care apăreau multi bărbați bruneți cu barbă, care seamănau între ei pentru că erau bruneți și aveau barbă. Deci și filmele seamnănă între ele- că doar și ele sunt făcute de niște regizori. So, toți regizorii seamănă între ei. Of, hai că ne-am lămurit.",
a comentat juratul "Bravo, ai stil!Celebrities pe pagina sa de Facebook. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.