Asta e IARNA LOR! Zodiile care vor scăpa de probleme. În sfârşit vor găsi fericirea adevărată

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2018, 13:53

Iarna 2018-2019 se anunţă glorioasă pentru trei semne zodiacale. Două sunt de pământ şi unul de apă. Vezi dacă iarna aceasta va fi de poveste pentru tine.

LOCUL 3: CAPRICORN  

Tot anul a fost complicat pentru tine. Necazurile în dragoste şi debusolarea profesională se vor sfârşi începând cu luna decembrie. Se deschid porţile fericirii pentru tine şi trebuie să profiţi de perioada decembrie 2018-februarie 2019 pentru a pune în aplicare toate planurile la care ai renunţat din motive obiective. 

E posibil, de ce nu, să îţi găseşti marea dragoste. Fulgii de zăpadă aduc nu doar prilejul de a te bucura de luminitile sărbătorilor de iarnă, ci şi multă candoare şi experienţe plăcute în inima ta din punct de vedere amoros. 

 

LOCUL 2: FECIOARĂ 

Nevoia de a călători pe timp de iarnă se va intensifica. Ai planuri serioase şi te gândeşti că de data aceasta să îţi petreci sărbătorile de sezon altfel. Vei întâlni o serie de oameni minunaţi, iar banii nu te vor împiedica să zâmbeşti nicio clipă. 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.