Asta e legatura dintre marimea degetului mare si viata ta amoroasa! Ai segmentele egale? Uite ce inseamna

Editor: Silviu Bunea Autor: M.A.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:16

Degetul mare detine cheia catre toate secretele pe care vrei sa le stii despre viata ta amoroasa.

A. Daca segmentul superior al degetului mare este mai mare decat celalalt, esti o persoana care iubeste intens si, probabil, ai suferit de cateva ori din cauza asta.

Odata ce te implici intr-o relatie, partenerul tau este totul pentru tine. Daca are nevoie de tine, esti acolo. Daca nu are nevoie de tine, tot acolo esti, pregatit cu prajiturele si muzica romantica.

E frumos, dar ai grija! S-ar putea sa iti sperii partenerul cu atata dragoste si atentie, pentru o sa devii posesiv/a si gelos/geloasa.



B. Daca ambele segmente sunt egale, inseamna ca esti o persoana cu capul pe umeri. Esti calm/a si rezonabil/a cand vine vorba de relatii si nu dramatizezi daca nu-i nevoie.

Odata ce esti intr-o relatie, ai obiceiul de a iti impune teluri. Ai un plan pentru cuplul vostru si trebuie sa il urmezi, chiar daca partenerul nu e de acord.

C. Daca jumatatea inferioara e mai mare decat cea superioara, ineamna ca esti o persoana care nu se grabeste, esti un observator.
Ii urmaresti pe altii pentru a vedea cum ar trebui sa arate o relatie, unde gresesc si ce sa iti doresti de la partener.

E posibil sa ai indoieli la inceputul unei relatii, dar, odata ce ai trecut de aceasta etapa sunt sanse mari sa iti fi gasit "jumatatea".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.