Asta e noua moda in 2017! Gestul bizar pe care il fac tot mai multe femei: isi strang pielea de pe spatele gatului si o lipesc cu scoci! Uite ce li se intampla dupa ce fac asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:22

Daca ati crezut ca pana acum le-ati vazut pe toate, v-ati inselat! Din dorinta de a arata cat mai bine, femeile ajung sa apeleze la fel si fel de trucuri, care mai de care mai ciudate.

Cel mai recent dintre ele vizeaza pielea de pe gat, cea pe care apar primele semne ale imbatranirii. Odata cu inaintarea in varsta aceasta isi pierde elasticitatea si se lasa, formand riduri si cute inestetice.

Aceasta este motivul pentru care tot mai multe doamne isi strang excesul de piele la spatele gatului si il fixeaza cu o banda adeziva, ca in clipul de mai jos.

Partea din spate a gatului nu va fi vizibila, deoarece va fi acoperita de parul lung sau de haine, in timp ce partea din fata va parea supla, aproape perfecta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile:

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.