Ingrediente:
Castraveti – 4 kg
Patrunjel verde – 1 legatura
Ulei – 200 gr
Otet 9% – 1 pahar
Sare – 80 gr
Zahar – 1 pahar
Piper negru macinat – 1 lingura de desert
Usturoi – 1 capatana
Mod de pregatire:
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Cantariti
Castraveiii care sunt mai mari ii taiati sferturi, ceilalti, un pic mai mici, ii taiati in jumatate. Aranjati castravetii taiati intr-o cratita.
Taiati marunt o legatura mare de patrunjel si adaugati-o peste castraveti. Adaugati un pahar de ulei, un pahar otet de 9% si 80gr. sare.
In marinata obtinuta puneti un pahar de zahar si o lingura de desert piper negru.
O capatina medie de usturoi o taiati bucati marunte si o... afla mai multe pe kfetele.ro!