“Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România! Ediția de duminică a emisiunii de reportaje, lider de piață la nivel Național și All Urban

Autor: Oana Iosif

Duminică, 24 ianuarie, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea de reportaje “Asta-i România”, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Emisiunea prezentată de Mihai Ghiță a fost prima opțiune a telespectatorilor, povestea impresionantă a ursoaicei Ina, captivă în “jungla umană”, timp de 20 de ani, dar și povestea tulburătoare a bebelușului abandonat de mama, într-o pungă, pe stradă, și salvat de medici, au fost urmărite, în fiecare minut al difuzării de o medie de 676.000 de telespectatori din întreaga țară.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Asta-i România! Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

În intervalul de difuzare 14:30 – 16:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 3,8% rating și 13,0% cota de piață, pe targetul Național, și 2,8% rating și 10,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Minutul de maximă audiență, atins la 15:29, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 879.000 de telespectatori din întreaga țară. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”