"Asta-i România!", o ediție specială dedicată Crăciunului! Când compasiunea și generozitatea reprezintă adevăratele daruri

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2023, 16:44
video Foto(4)

Nu ratați această ediție de colecție a emisiunii "Asta-i România!", ce va fi difuzată pe 24 decembrie, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, doar la Kanal D.

Într-o lume plină de agitație și grabă, Crăciunul reprezintă o oază de bucurie și introspecție, iar emisiunea de reportaje "Asta-i România!" aduce o rază de lumină și speranță în sufletele telespectatorilor prin intermediul unei ediții speciale ce va fi difuzate duminica aceasta, 24 decembrie, de la ora 14:30, la Kanal D.

"Asta-i România!", o ediție specială dedicată Crăciunului

Reporterii “Asta-i România!” aduc în prim-plan poveștile adevărate ale unor oameni curajoși și inimoși, care în această perioadă magică a anului reușesc să dăruiască bucurie si acolo unde aceasta pare să lipsească.

În mijlocul peisajului spectaculos al unui sat din vârful munților, telespectatorii vor urmări povestea impresionantă a unei familii care speră la o reuniune de Crăciun, să își strângă copiii în brațe și să împărtășească împreună cu aceștia momente de pură bucurie.

De asemenea, echipa emisiunii nu uită nici de cei mai puțin norocoși, aducând lumina Crăciunului în casele celor sărmani, într-un gest plin de compasiune și empatie.

Copiii fără adăpost, care își țes visele în cămăruțe mici și strânse, vor primi un dar neprețuit- bucuria Crăciunului, adusă de echipa "Asta-i România!".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Crăciunul nu este despre mult și bine, ci despre lucrurile simple care aduc fericirea, despre puținul care, odată dăruit, înseamnă enorm pentru cei care n-au avut și nu au", spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

Într-un gest de solidaritate și umanitate, telespectatorii sunt invitați să se alăture acestei călătorii emoționante și să descopere adevărata semnificație a sărbătorilor de iarnă, când compasiunea și generozitatea reprezinta adevăratele daruri.

Nu ratați această ediție de colecție a emisiunii "Asta-i România!", ce va fi difuzată pe 24 decembrie, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, doar la Kanal D.